Известие

Collapse
No announcement yet.

Промяна на обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Промяна на обороти

Колата ми е 145 1.3 boxer имам я от 2 седмици имам следния въпрос:
    След сериозно каране обороти в рамките на 4500-5000 като оставя колата да работи на място се появява проманяна на оборотите 1000-1300 сякаш и подавам газ от МПХ ли е или трябва диагностика
    Alfa 145 1.3 boxer 96

друг проблем ми е ходовата част чува се тропане и отпред и отзад майстора ми каза че нямам нищто за смяна по окачването нормално ли е да има това тропане може да е заради вида на окачването
    Alfa 145 1.3 boxer 96

Comment

Първоначално публикувано от Ramm_stein
      друг проблем ми е ходовата част чува се тропане и отпред и отзад майстора ми каза че нямам нищто за смяна по окачването нормално ли е да има това тропане може да е заради вида на окачването
      Дрън-дрън, не го слушай отивай при друг
      По моята ходова част всичко е ново и всеки майстор се чешеше по темето и викаше - Незнам, всичко е здраво! И какво се оказа, амортисьори за смяна. Така, че ако ти лопа в малки дупки, или неравности се ориентирай към тях. Левия ми имаше свободен ход.
      146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Re: Промяна на обороти

Първоначално публикувано от Ramm_stein
        Колата ми е 145 1.3 boxer имам я от 2 седмици имам следния въпрос:
        След сериозно каране обороти в рамките на 4500-5000 като оставя колата да работи на място се появява проманяна на оборотите 1000-1300 сякаш и подавам газ от МПХ ли е или трябва диагностика
        Моторчето е клапан, който може да се почисти лесно. Но мини и диагностика И да гледат дали не ти е заспала ламбдата им кажи.
        146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

За тропането - не е нормално, сменяй майстора.

За другия проблем - най-вероятно МПХ е за чистене. Пробвай да го почистиш и тогава ако не се оправи иди на диагностика да ти видят ламбдата как е. Катализатор имаш ли?
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
          X